joi, 27 noiembrie 2008



Bani pe net

Live scores





27 noiembrie 2008


O sa te invat cum sa faci bani folosind internetul !

Te-ai gandit cum ai putea sa castigi ceva bani fara sa investesti nimic?
Solutia e foarte simpla ... din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa fie vizionate. Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate. Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut, are un produs sau un serviciu de vandut, apeleaza la firme de publicitate on line. Aceste firme sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin. Din castigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate.

Ce trebuie sa faceti?

In principal navigati pe internet pe anumite site-uri si dati click pe link-urile publicitare pentru care sunteti platiti. Nu va costa nimic, e gratuit, trebuie doar sa te inregistrezi la site urile de mai jos.

Ca sa poti primi banii din aceste site-uri trebuie sa ai conturi la: AlertPay

(faci clik pe SING UP, o sa alegi tipul de cont PERSONAL PRO) si


Dupa ce ti-ai facut contul, incearca sa te inregistrezi la primul site din lista de mai jos. urmarind pasi de mai jos:




1 Mergi la " View Advertisements " si dai click pe link-urile care iti apar pe tabel. La fiecare site pe care-l deschizi trebuie sa astepti 30 de secunde... Situl te va plati cu 0.01$ pentru faptul ca le-ai clikat ... ei castiga la numarul de vizionari. De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. Pentru a alimenta contul tau trebuie sa clikezi zilnic daca uiti sa intri uneori nu se intampla absolut nimic ... numai ca contul tau nu creste si suma ramane aceasi ca si in zilele precedente.

2 Facand doar ce scrie la pasul 1 poti castiga aproximativ 500$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe-atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 500$ primesti 1500 $ pe an si tot asa mai departe. Trebuie sa convingi prietenii ca totul este pe bune si se primesc banii

3 Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 2$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi instant sau in cateva zile asta depinde de site fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cand vei ajunge la 2 dolari minimul pe care poti sa-i retragi ... am sa-ti explic cum trebuie sa faci si pentru ai incasa.Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forum-ul site-ului si vei vedea ca nimeni nu a avut probleme la retragerea banilor.Eu nu folosesc numarul meu de cont pentru ridicarea banilor sunt inregistrat cu adresa mea de mail la "AlertPay" acest mijloc de plata e foarte sigur "on line", si dupa aceea fac transfer pe cardul meu.

4 Important este sa fii constant, sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile .... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta si pana acum primesc cam aproximativ 150 $lunar pe un site, am 4 site uri pe care dau click uri depinde si de refereri cu cat ai mai multi cu atat suma e mai mare ... e drept nu e mult dar eu zic ca merita, e un venit frumusel si constant!

5 Ultimul pas depinde de tine... este foarte important incearca macar cateva zile si ai sa vezi ca nu ai nimic de pierdut, din contra, chiar de castigat !P.S. Stiu ca la inceput unii se impolmolesc la inregistrare din cauza unui mic fleac sau poate gresesc sa scrie mailul si uita un punct o virgula sau sa puna "@" la adresa lor si trebuie sa repete din nou totul se enerveaza si o lasa balta pentru ca fac mici greseali grabindu-se si renunta sa mai incerce... contacteaza-ma cand vrei si inregistrarea o vom face impreuna... nu dureaza mai mult de 5 minute si astept pana vei fi logat si iti voi raspunde la orice intrebare daca ceva nu ti-e in clar trimite-mi un e-mail pe..
Adresa mea :ticclick@yahoo.com

Id Messenger : ticclick

BAFTA SI APUCATIVA DE CLIKURI !
IMPORTANT !INAINTE DE LOGIN FA REGISTER LA FIECARE SITE DE MAI JOS Lista cu singurele situri fara riscuri autentificate legal de microsoft !FA CLIK ACUM MAI JOS PENTRU A VIZITA TOATE SITURILE PUBLICITARE!





Payout to 2$ Instant

UnoBux - The place to earn money - Improve, earn & withdraw instantly!

Payout to 2$, Instant


Prosper Bux

Payout to 3$, Instant



Payout to 2$, 30 days


0 comentarii: